akbpm.gov.al Fillimi

akbpm.gov.al
Title: Fillimi
Keywords:
Description: Fillimi Fillimi AKBPM Drejtori Misioni Organigrama Historiku Legjislacioni Ligjet Rregullore Udhezime Lajme Njoftime Publikime Farmakovigjilenca Lidhjet Galeria Kontakte Loading http://akbpm.gov.al/mo
akbpm.gov.al is ranked 0 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $0. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. akbpm.gov.al has 43% seo score.

akbpm.gov.al Information

Website / Domain: akbpm.gov.al
Website IP Address: 108.167.143.8
Domain DNS Server: ns8361.hostgator.com,ns8362.hostgator.com

akbpm.gov.al Rank

Alexa Rank: 0
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

akbpm.gov.al Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $0
Daily Revenue: $0
Monthly Revenue $0
Yearly Revenue: $0
Daily Unique Visitors 0
Monthly Unique Visitors: 0
Yearly Unique Visitors: 0

akbpm.gov.al WebSite Httpheader

StatusCode 200
Cache-Control no-cache
Content-Type text/html; charset=utf-8
Date Mon, 08 Aug 2016 05:27:13 GMT
Server nginx/1.10.1

akbpm.gov.al Keywords accounting

Keyword Count Percentage

akbpm.gov.al Traffic Sources Chart

akbpm.gov.al Similar Website

Domain Site Title

akbpm.gov.al Alexa Rank History Chart

akbpm.gov.al aleax

akbpm.gov.al Html To Plain Text

Fillimi Fillimi AKBPM Drejtori Misioni Organigrama Historiku Legjislacioni Ligjet Rregullore Udhezime Lajme Njoftime Publikime Farmakovigjilenca Lidhjet Galeria Kontakte Loading... http://akbpm.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/barnaperfgk-is-199.jpg http://akbpm.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/barnaperfgk-is-199.jpg http://akbpm.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/barnaperfgk-is-199.jpg Sektoret 1-Burimet Njer?zore 2-??shtjet Juridike 3-Financa dhe Sh?rbimet Mb?shtet?se 4-Teknologji e Informacionit dhe Komunikimit 5-Laboratori i Kontrollit 6-Shp?rndarja e Barnave dhe Pajisjet Mjek?sore 7-Sektori i Inspektimit 8-Autorizimi p?r Tregtim dhe ??shtjet Rregullatore 9-Sektori i Pajisjeve Mjek?sore 10-Sektori i Farmakovigjilenc?s Barnat Regjistri i barnave K?tu do t? njiheni me regjistrin e p?rdit?suar t? barnave t? regjistruar dhe q? qarkullojn? n? Republik?n e Shqip?ris?. P?r m? shum? informacione klikoni. k?tu Njoftime te fundit T?rheqje nga tregu e seris? 32072 me dat? skadence 05.2017 t? barit POLYGYNAX, Vaginal capsules x (35 000 IU + 35 000 IU + 100 000 IU), tё Mbajteёsit tё Autorizimit p?r Tregtim LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL - FRANCE Agjencia Komb?tare e Barnave dhe Pajisjeve Mjek?sore me kёrkesёn e Mbajtesit tё Autorizimit pёr Tregtim tё barit Polygynax, Vaginal capsules x (35 000 IU + 35 000 IU + 100 000 IU), ka t?rhequr nga tregu serin? 32072 me datё skadence 05.2017 t? kёtij bari. Arsyeja pёr tёrheqjen nga tregu ka lidhje me prodhuesin e kapsulave tё buta “Catalant – France”. P?r k?t? arsye kompania farmaceutike ka vendosur t? tёrheq nga tregu farmaceutik te gjitha sasitё nё dizpozicion tё Polygynax, Vaginal capsules x (35 000 IU + 35 000 IU + 100 000 IU), nё nivel importuesi, distributori dhe farmacish. Numrat e tjere serial pёr kёtё bar janё tё lire pёr shitje Lajme te fundit Njoftim T?rheqje e barit DESLORATADINE ALVOGEN N? zbatim t? direktiv?s 2001/83/EC t? Parliamentit Europian, sipas vendimit me nr. C(2015) 5100 t? Komisionit Europian, Agjencia Komb?tare e Barnave dhe Pajisjeve Mjek?sore ka vendosur t?rheqjen nga tregu t? barit LEXONI M? SHUM? : Njoftim Pezullohen Autorizimet p?r Tregtim t? barit Ketoconazole p?r p?rdorim oral nga Agjencia Europiane e Barnave (European Medicines Agency). LEXONI M? SHUM? : Njoftim Agjencia Europiane e Barnave (European Medicines Agency) rekomandon p?rdorim t? kufizuar t? barnave q? p?rmbajn? Trimetazidin?. LEXONI M? SHUM? : Njoftim Pezullohen Autorizimet p?r Tregtim t? barit Calcitonin? “Spraj p?r Hund?” nga Agjencia Europiane e Barnave (European Medicines Agency). LEXONI M? SHUM? : Njoftim T? gjith? subjektet farmaceutik? duhet t? paraqesin k?rkes?n p?r LEJE IMPORTI LEXONI M? SHUM? : Njoftim Informohen t? gjith? subjektet farmaceutik? t? cil?t drejtohen pran? A.K.B.P.M-s? p?r tu pajisur me pulla kontrolli p?r barnat se : LEXONI M? SHUM? : Njoftim Bazuar n? rregulloren e regjistrimit “P?r regjistrimin e barnave n? Republiken e Shqip?ris?”, personi p?rgjegj?s duhet t? dor?zoj? pran? Sektorit t? Regjistrimit, autorizimin p?rkat?s LEXONI M? SHUM? : NA KONTAKTONI FILLIMI AKBPM LEGJISLACIONI LAJME FARMAKOVIGJILENCA LIDHJET KONTAKT DREJTORI LIGJET NJOFTIME MISIONI RREGULLORE ORGANIGRAMA UDHEZIME HISTORIKU Te gjitha te drejtat rezervuar Qendres Kombetare te Kontrollit te Barnave nga a.b.p

akbpm.gov.al Whois

Domain Name: AKBPM.GOV.AL